Ingredients:
200 g Olive Oil
1 Tsp Wild Leek Salt (or 1 Clove Garlic + 1 Tsp Sea Salt)
60 g Fresh Herbs ( Parsley, Cilantro, Basil & Dill)
60 g Apple Cider Vinegar
2 Tbs Honey
Method:
- Measure the oil into a jug and set aside
- Chop herbs and salt 5 - 10 sec / speed 8
- Scrape down with spatula, add honey and apple cider vinegar
- With MC placed -machine running- slowly pour oil onto lid and blend for 2 min / speed 8
Source: Adapted from a raw food workshop at Hacienda del Sol
Cremiges Kraeuter Dressing
Zutaten:
200 g Olivenoel
1 TL Baerlauchsalz (oder 1 Knoblauchzehe + 1 TL Meersalz)
60 g Frische Kraeuter( Petersilie, Koriandergruen, Basilikum & Dill)
60 g Apfelessig
2 EL Honig
Zubereitung:
- Das Oel abwiegen und zur Seite stellen
- Die Kraeuter und Salz 5 - 10 Sek / Stufe 8 zerkleinern
- Mit dem Spatel nach unten schieben
- Honig und Essig zugeben
- Das Oel -bei laufender Maschine und Messbecher aufgesetzt- langsam auf den Deckel giessen und 2 Min / Stufe 8 mixen
hallo mama! :)
ReplyDeletevon:vivi&tere