Ingredients:
100 g Spelt
400 g White Spelt Flour
20 g Fresh Yeast
240 g lukewarm Quinoa Milk + Pulp
20 g Olive Oil
1 Tsp Sweetener
1 Tbs Apple Cider Vinegar
Poppy Seeds
Method:
- Mill the spelt grain for 30 seconds / speed 10
- Add all ingredients except poppy seed, set dial to closed lid position and knead 2 1/2 min / Interval speed
- Remove dough from the bowl and cut with the spatula into equal sized pieces
- Dip in water and poppy seeds and place on a baking sheet in a flower shape
- Let the rolls rise and heat oven to 220 °C / 425 °F
- Bake for 20 minutes
Quinoa Dinkel Broetchen
Zutaten:
100 g Dinkel
400 g helles Dinkelmehl
20 g frische Hefe
240 g lauwarme Quinoamilch + Pulpe
20 g Olivenoel
1 TL Suesse nach Belieben
1 EL Apfelessig
Mohnsamen
Zubereitung:
- Dinkel 30 Sek./Stufe 10 mahlen
- Alle Zutaten bis auf den Mohn in den Mixtopf geben und 2 1/2 Min. / Knetstufe
- Teig mit dem Spatel in gleiche Stuecke abstechen
- In Wasser und Mohn dippen und blumenfoermig aufs Backblech geben
- Broetchen gehen lassen und den Backofen auf 220 °C vorheizen
- Broetchen ca. 20 Minuten backen
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