Wednesday, April 13, 2011

Creamy Green Goddess Dressing

Perfect as a dip or Salad dressing


Ingredients:
200 g Olive Oil
1 Tsp Wild Leek Salt  (or 1 Clove Garlic + 1 Tsp Sea Salt)
60 g Fresh Herbs ( Parsley, Cilantro, Basil & Dill)
60 g Apple Cider Vinegar
2 Tbs Honey

Method:
  • Measure the oil into a jug and set aside
  •  Chop herbs and salt 5 - 10 sec / speed 8
  • Scrape down with spatula, add honey and apple cider vinegar
  • With MC placed -machine running- slowly pour oil onto lid and blend for 2 min / speed 8

Source: Adapted from a raw food workshop at Hacienda del Sol




Cremiges Kraeuter Dressing


Zutaten:
200 g Olivenoel
1 TL Baerlauchsalz (oder 1 Knoblauchzehe + 1 TL Meersalz)
60 g Frische Kraeuter( Petersilie, Koriandergruen, Basilikum & Dill)
60 g Apfelessig
2 EL Honig

Zubereitung:
  • Das Oel abwiegen und zur Seite stellen
  • Die Kraeuter und Salz  5 - 10 Sek / Stufe 8 zerkleinern
  • Mit dem Spatel nach unten schieben
  • Honig und Essig zugeben
  • Das Oel -bei laufender Maschine und Messbecher aufgesetzt- langsam auf den Deckel giessen und 2 Min / Stufe 8 mixen

1 comment: