Tuesday, February 22, 2011

Creamy Miso Dill Dressing

Enjoy as dip, dressing or with less water as sandwich spread:








Ingredients:
1 Shallot
40 g Oil
40 g - 60 g Water
1 TBS  Mellow Miso
1 Tsp Honey or Brown Rice Syrup
10 g Brown Rice Vinegar
1 Tsp Mustard
2 TBS Fresh Dill

Method:
  • Chop shallot 3 sec / speed 5 and scrape down with spatula
  • Add all ingredients and blend smooth on speed 9



Dill Miso Dip / Dressing

Als Dip oder Salatsosse und mit weniger Wasser als Sandwichpaste

Zutaten:
1 Schalotte

40 g Oel
40 g - 60 g Wasser
1 EL Helles Miso
1 TL Honig oder Reissirup
10 g Reisessig
1 TL Senf
2 EL Frisches Dill

Zubereitung:
  • Die Schalotte auf  3 Sek / Stufe 5 zerkleinern und mit dem Spatel nach unten schieben
  • Die restlichen Zutaten zugeben aund auf Stufe 9 cremig ruehren

2 comments:

  1. Mensch Elli, mir läuft das Wasser im Mund zusammen.

    ReplyDelete